Årets fællesskabspris uddelt mandag

Det skete da Tønder Listen uddelte årets fællesskabspris til Løgumkloster Handels- og Håndværkerforening, som blev fejret for stærkt fællesskab

Løgumkloster Handels- og Håndværkerforening har mandag eftermiddag modtaget en fortjent anerkendelse for deres enestående indsats for fællesskabet i byen. Ved en festlig ceremoni på Løgumkloster Central Hotel blev foreningen tildelt Tønder Listens Fællesskabspris 2024.

I sin tale understregede formanden for Tønder Listen, Anita Uggerholt Eriksen, foreningens evne til at skabe et stærkt sammenhold på tværs af generationer og kulturer. “I gør ikke bare tingene sammen, I er mestre i at samarbejde,” roste hun. Det fremgår af det facebookopslag Tønderlisten har lavet

Et væld af initiativer

Løgumkloster Handels- og Håndværkerforening har stået bag en lang række arrangementer og projekter, der har beriget byens liv. Fra byens 850-års jubilæum og Kgl. Sommerballet til juleudsmykning og senioridræt har foreningen været en drivkraft.

“Jeres mange initiativer skaber liv i byen,” sagde Anita Uggerholt Eriksen. “I er særdeles gode til at arbejde sammen på tværs af foreninger, og dette skyldes i den grad jeres indsatser som frivillige.”

En stikpille til Tønder Handelsstandsforening

I sin tale nævnte Anita Uggerholt Eriksen også Tønder Handelsstandsforenings projekt “SAMMEN”. Hun understregede, at Løgumkloster Handels- og Håndværkerforening allerede lever op til projektets mål om at styrke samarbejdet og fællesskabet.

“Nogen taler meget om at gøre tingene SAMMEN – andre gør det! I gør det,” sagde hun henvendt til de prisvindere. Løgumklosters succes afspejles også i, at handelsstanden har fuldt hus. Foreningen har ingen ledige butikslokaler, hvilket er et tydeligt tegn på et sundt og dynamisk erhvervsliv.

Et stærkt signal

Tildelingen af fællesskabsprisen er et stærkt signal om, at Tønder Listen værdsætter de frivilliges indsats for at skabe et godt liv i kommunen.

“I kan med fordel være stolte af jeres by og jeres holdånd. I er en del af byens drivkraft og succes,” sluttede Anita Uggerholt Eriksen sin tale.

Om Tønder Listens Fællesskabspris

Tønder Listens Fællesskabspris uddeles årligt til en person, gruppe eller forening, der har ydet en særlig indsats for at fremme fællesskabet i Tønder Kommune. Prisen har til formål at anerkende og påskønne de frivilliges arbejde og inspirere andre til at engagere sig.

Related Posts

Moonjam fejrede 40 år med bravour i Tønder

Nostalgi og energi i Schweizerhallen I går aftes blev Schweizerhallen i Tønder forvandlet til en tidsmaskine, da det legendariske danske band Moonjam fejrede deres 40-års jubilæum. Med et publikum, der…

Ny projektleder skal bekæmpe ensomhed hos seniorer

Selvhjælp Sydvest byder velkommen til Anders, der skal stå i spidsen for at skabe nye selvhjælpsgrupper for seniorer. Anders er netop tiltrådt som projektleder i Selvhjælp Sydvest med det klare…

Fik du læst disse artikler?

Moonjam fejrede 40 år med bravour i Tønder

Moonjam fejrede 40 år med bravour i Tønder

Ny projektleder skal bekæmpe ensomhed hos seniorer

Ny projektleder skal bekæmpe ensomhed hos seniorer

Foredrag om autisme og ADHD

Foredrag om autisme og ADHD

Donér din stemme

Donér din stemme

Farvel og goddag reception fredag

Farvel og goddag reception fredag

Slagsmål på E45: politiet søger vidner

Slagsmål på E45: politiet søger vidner