Nu bliver det lettere at være elbilist i Aabenraa kommune

Norlys føjer flere ladestandere til kortet

Flere kadestandere på vej

Norlys er i fuld gang med at opsætte en række ladestandere i Aabenraa Kommune efter at have vundet et kommunalt udbud.

Dette betyder, at elbilister i Aabenraa Kommune snart får endnu flere valgmuligheder, når det kommer til opladning af deres køretøjer.

Stigende behov for ladeinfrastruktur

Antallet af elbiler i Aabenraa Kommune er steget markant fra 1.261 til 2.498 på blot et år, svarende til 7 procent af alle personbiler i kommunen.

Ellen Trolle, direktør for Norlys’ ladestanderforretning, fortæller “Antallet af elbiler er vokset og vokset de senere år, og i Aabenraa Kommune er det nu 7 procent af alle personbiler, der kører på el. Vi har allerede sat ladestandere i drift på godt halvdelen af lokationerne i kommunen, og vi glæder os til at give elbilisterne endnu flere valgmuligheder.”

Løbende installationer

Norlys sætter løbende ladestandere i drift og forventer, at den sidste ladestander i dette udbud installeres og sættes i drift i løbet af oktober.

Dette initiativ er en del af Norlys’ bestræbelser på at sikre en landsdækkende ladeinfrastruktur.

Ekspanderende ladeinfrastruktur

Norlys etablerer i disse år mere end 3.500 ladepunkter gennem offentlige udbud – fra København til Kerteminde, Sønderborg og Solrød.

Derudover har Norlys indgået samarbejdsaftaler med blandt andre McDonald’s, Burger King, Plantorama og Dagrofa om opførelse af ladestandere.

I år har Norlys også indviet sin første lynladepark, og yderligere 14 er på vej.

Norlys’ mål er at skabe en reelt landsdækkende ladeinfrastruktur

“Vores mål er at skabe en reelt landsdækkende ladeinfrastruktur – særligt i vores ejergeografi – så det bliver nemmere og mere tilgængeligt at være elbilist i Danmark.

I år føjer vi flere tusinde ladeudtag til elbilisternes danmarkskort, hvilket i sidste ende skal bidrage til at få endnu flere til at vælge elbilen og dermed være med til at sikre en grønnere transport,” siger Ellen Trolle.

Related Posts

Slagsmål på E45: politiet søger vidner

Sønderjylland: En alvorlig hændelse udspillede sig i dag klokken 14.25 på E45, den sønderjyske motorvej, i nordgående retning syd for afkørsel 68. Tre personer, der alle befandt sig i en…

Ny lovforslag mod overproduktion og destruktion af tøj

Fremover skal forbrændingsanlæg kunne afvise affaldslæs, der klassificeres som genanvendeligt, f.eks. pap og plastik. Skærpet kontrol med affaldshåndtering Miljøminister Magnus Heunicke fremsatte torsdag den 10. oktober et nyt lovforslag, som…

Fik du læst disse artikler?

Moonjam fejrede 40 år med bravour i Tønder

Moonjam fejrede 40 år med bravour i Tønder

Ny projektleder skal bekæmpe ensomhed hos seniorer

Ny projektleder skal bekæmpe ensomhed hos seniorer

Foredrag om autisme og ADHD

Foredrag om autisme og ADHD

Donér din stemme

Donér din stemme

Farvel og goddag reception fredag

Farvel og goddag reception fredag

Slagsmål på E45: politiet søger vidner

Slagsmål på E45: politiet søger vidner